Nycklar

Hemnycklar

När vi tillverkar nycklar till ditt hem, undviker vi kopiering, utan tillverkar den i moderna maskiner efter kod och den blir på så sätt som ”nya original”. Detta ger nyckeln bättre precision. Vissa hemnycklar går även att få motivlackade ”artkey” nycklar från Prodib, bland mönstren finns klubbar som IFK Göteborg, ÖIS och Tv serier som The Simpsons. Hemnycklar tillverkar vi oftast medan ni väntar, beroende på hur hög belastning vi har i butiken.

Artkey

Artkey, finns som alternativ till många hemmalås

Bilnycklar

Vi tillverkar nya nycklar till din bil, även de flesta bilnycklar med transponder, sk micro chips, en elektronisk startspärr som fungerar som stöldskydd, utan rätt chips kommer bilen att inom en kort stund att stanna.

Kassaskåpsnycklar

I vår unika verkstad för kassaskåpsnycklar tillverkar vi de flesta nycklar som existerar till kassaskåp och liknande förvaringsenheter. Vi kan även beställa omställningssats med nya nycklar till vissa kassaskåp om du av någon anledning inte kan behålla dina gamla nycklar. Är du utelåst och saknar nyckel, kan våra experter troligen dyrka upp ditt skåp så att du slipper investera i ett nytt.

Cykelnycklar

Cykelnyckel tillverkas efter din befintliga nyckel eller enligt kod.

Gamla skåpnycklar

Nycklar till byråer och gamla möbler, saknas provnyckel, bör vi ha in låset till vår butik. Vissa nyckar kan fås med ett äldre utseende och nyckelgrepp både i mässing eller antikbehandlade.

Hänglåsnycklar

Nycklar till hänglås kan tillveraks antingen med hjälp av kod eller provnyckel.

Skyddade nycklar

Juridiskt skyddade nycklar i sk låssystem, under förutsättning att vi har serviceavtal med fastighetsägare/förvaltaren. Vi kräver då fullmakt från nyckelansvarig för fastigheten, samt legitimation, för tillverkning.

Cylindertillverkning

Nya cylindrar i standardlåsning eller komplettering av cylindrar i som tillverkas efter kod som finns på kundens befintliga nyckel, saknas denna kod brukar det gå bra att kunden har provnyckel med sig vid beställning. Nya cylindrar i systemlåsning kan ske, vid en eventuell utbyggnad av fastigheten. Under förutsättning att ni har tecknat ett Serviceavtal med Nokas låsteknik.

Omläggning av låscylinder

Omläggning av cylindrar ex vid borttappande av nyckel, vi har möjlighet att byta stift i cylindrar och tillverka nya nycklar. Detta innebär att den gamla nyckeln ej längre passar och på så sätt förhindra att obehörig person ej kan ta sig in i din bostad/fastighet om någon har hittat nyckeln. Möjligheten att ”lägga om” cylindrar finns både när det gäller standardcylindrar och cylindrar i låssystem. Ring och prata med oss för mer information och prisuppgift, 031-3806900