Galler – ett utmärkt inbrottsskydd

Inbrottsskydd med avskräckande funktion

Galler monterade av oss är kända för hög kvalitet och stor funktionsduglighet. Genom vårt breda produktsortiment kan vi erbjuda inbrottsskydd för alla behov. Galler är väldigt avskräckande för inbrottstjuven och andra objudna gäster. Statistik visar att med galler eller gallergrind minskar brottsbenägenheten väsentligt. Galler är inte bara skyddande mot inbrott utan ger även en visuellt avskräckande effekt redan innan ett inbrottsförsök. Skulle oturen ändå vara framme och inbrottsförsöket är ett faktum, ger galler ett bra motstånd mot bryt och skärverktyg vilket gör att chansen att inbrottet upptäcks i tid ökar avsevärt.

Rullgaller och jalusier

Rullgaller och jalusier finns för både invändig och utvändig montering och kan levereras i kulör enligt önskemål, storleken är variabel och mäts innan beställning för rätt passform. Mät platsen där du önskar galler så beställer vi ett som passar dina behov på bästa sätt.

Galler

Galler kan fås fasta eller öppningsbara, du kan få med dekorativa mönster efter önskemål. Gallren tillverkas enligt gällande normer. Pulverlackering ger en elegant och slagtålig yta. Galler monteras av vår kunniga personal vilket borgar för ett korrekt montage med maximal brytstyrka. Måttbeställs för att exakt passa behov och utrymme.

Gallergrindar

Våra gallergrindar passar såväl i privata hem som på företag. En gallergrind är ett bra komplement till en svagare dörr, och många gånger ett billigare alternativ än tex ett elektiskt rulljalusi. Enkel eller dubbel, inåt eller utåtgående. Kan beställas i valfri höjd och bredd.

Fönstergaller

Fönstergaller finns både fasta och öppningsbara. Ett bra komplement till säkerhetsdörr, framförallt om man bor på bottenplan eller i villa. Vi levererar våra specialanpassade galler både till butiker och privatpersoner. Måttbeställs för att passa i varje enskilt fall. Även design kan specialbeställas för att passa just er verksamhet eller ert hem. Dekorativt smidesarbete eller enklare men hållfast svetsning – det är du som avgör vad du önskar.

Inbrottsgaller

Inbrottsgaller

Rullgaller

Rullgaller